top of page
Solo_HalfImageWCopyBlocks-2_edited.jpg

INFRARED SAUNA

SoloW_Rise_Imagew_CTA.jpg

 Zonbaserad uppvärmning ger dig full kontroll över vad du vill fokusera mest på. Eftersom designen är uppdelad i olika kupoler kan du välja olika inställningar för att hitta den perfekta temperaturen för din idealiska upplevelse. 

SoloPads minnesskum ger en ergonomisk design som fördelar värme och tryck jämnt över kroppen för att hjälpa till med cirkulationen och minimera känslan av stress på nedre delen av ryggen. Så gör dig redo att sträcka ut dig och koppla av i lyxen för ett välbefinnande utan dess like.

SoloW_Rise_Imagew_CTA.jpg
Solo-Laying_Product_Highlight.jpg
Solo-Laying_Product_Highlight.jpg

 

Lyssna på musik eller titta på ett favoritprogram medan den infraröda ljusterapin gör sitt arbete på cellnivå för att driva ut toxiner, öka cirkulationen, sätta igång ämnesomsättningen, bränna kalorier och hjälpa till att minska midjemåttet.

Återställ balansen med ljus. En LED-lampa ger den gamla läkningsmetoden med ljus- och färgterapi för att förbättra hälsa och harmoni. Kromoterapibelysning förhöjer din bastuupplevelse med färger från solens synliga ljusspektrum för att skapa balans och mentalt välbefinnande.

bottom of page