top of page

Vill du Få Mer Energi?

Nobelpriset i medicin 2019 

Prisas för studier av cellers syretillgång

Nobelpristagarnas banbrytande upptäckter har förklarat mekanismen bakom en livsnödvändig anpassningsförmåga. De lade grunden för vår förståelse av hur syrenivåer påverkar cellens ämnesomsättning och fysiologiska processer. Deras upptäckter har också lett fram till nya lovande strategier för att bekämpa ohälsotillstånd och många andra sjukdomar

Köp ditt eget CELLGYM!

HÖGHÖJDSTRÄNING

I alla tider har elitidrottare velat träna högt uppe i bergen för att öka sin prestationsförmåga.

 

På samma sätt har man rekommenderat kroniskt sjuka stärkande vistelser på hög höjd för att andas den välgörande luften. Däremot har mekanismerna bakom de goda hälsoeffekterna inte varit klarlagda.

För att förnya och föryngra våra cellers batterier effektivt kan vi idag med sofistikerad medicinsk teknik, som tillverkas i Tyskland, simulera bergsbestigarnas höghöjdsträning.

ÄMNESOMSÄTTNING

Ämnesomsättningen är grunden för liv och den sker i dina celler, därför är det viktigt att dina celler mår bra. Varje människa består av uppskattningsvis 80 biljoner celler som producerar din energi i tusentals små energifabriker med hjälp av näring och syre.

En viktig hälsofaktor är kvaliteten på våra cellers egna batterier eller kraftstationer, de s k mitokondrierna, som mer och mer uppmärksammats på senare tid. 

Stress, miljögifter, sömnstörningar, fel kost samt många andra faktorer kan skada din viktiga ämnesomsättning.

 

Kroppen producerar då mindre energi, vilket leder till ett energiunderskott. Konsekvensen av detta kan medföra att du åldras snabbare, får en nedsatt prestationsförmåga samt flera andra  sjukdomar kan uppkomma.

 

Våra mitokondrier slits alltså med åren - särskilt om vi under perioder varit stressade, sjuka eller utsatts för andra påfrestningar - och gynnas av att laddas om. Precis som våra mobiltelefoner.

CELLTRÄNING

På CellGym kommer du att få en behandling som simulerar höghöjdsträningen och ger liknande effekter.

Genom en syrgasmask får du växlande procentsatser av syre vilket försätter dig i ett meditativt tillstånd, ibland t.o.m sömn.

 

Dina slitna celler klarar inte av den processen och rensas ut. Sen kommer din kropp att bilda nya fräscha mitokondrier och röda blodkroppar! 

 

Behandlingen tar ca 45 minuter och efteråt kommer du att känna ett enormt lugn i kropp och sinne. 

 

Efter 15- 20 behandlingar inom 6 veckor känner de flesta mycket mer energi - Anti-Aging at its best! 

 

Många sover mycket bättre, orkar mer under dagen och även efter jobbet. Cellerna börjar bränna fett igen och blir stressresistenta.   

 

Metoden är vetenskapligt validerad och kan även hjälpa mot många sjukdomar.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

HJÄRT OCH KÄRL

SJUKOMAR

HJÄRT OCH KÄRL

SJUKOMAR

METABOLT

 SYNDROM

Studier

METABOLT

 SYNDROM

COPD

KOL

Studier

COPD

KOL

ASTMA OCH

ALLERGIER

Studier

ASTMA

PRESTANDA
ÖKNING

PRESTANDA
ÖKNING

STRESS
RESISTENS

Studier

STRESS
RESISTENS

bottom of page